Home

Nuff

klik kan ye

Saturday, May 29, 2010

Terima Kasih Dari Blogger Sahabat


Award Ke 13 Dari Blogger Lompat Tikam


Bawah dari BloggerPenulsan Seni ke 12

kalau blog anda yang di tag ni tak sesuai untuk buat review pasal soalan ni, sila jwab survey dlm bentuk email. Jika rajin boleh tag pada rakan yang lain, tapi soalan nombor 1 & 10 tu edit la..(^_^)

Tahniah kepada blogger yang bertuah..50, 88, 100..nombor 88 ni paling best..hehe (^_^)

1.kenapa follow blog SeNi Itu InDaH?
2. apa yang anda impikan dalam hidup anda?
3. siapa yang bermakna dalam hidup anda?
4. apa aktiviti masa lapang anda dan mengapa?
5. Apa anda buat jika susah nak tidur?
6. Apa perkara yang anda buat sebelum tidur & selepas terjaga dari tidur?
7. apa pandangan anda terhadap orang yang suka mengikut emosi, hawa nafsu (amarah) dari akal fikiran?
8. bagaimana caranya anda atasi stress?
9. siapa orang yang anda kagumi dalam dunia ni?
10. Apa yang anda harapkan dari blog SENI itu INDAH & penulisnya?



Friday, May 28, 2010

Award Kepada Followers Ke 500




Tahiah diccapkan kepada http://trexmakancicak.blogspot.com/ yang telah menjadi Follower saya ke 500 Tahniah diucapkan ye.. kalau sudi dan ada masa jawab lah soalan saya ye..

1. COPY AWARD INI MACAM DAPAT GRAMMY AWARD.wah...wah...wah...dapat grammy award ye...hehehe berangan je la apapun me dah copy nih award nih kat entry nih.

2. BERITAHU SAPA DAN LINK PEMBERI AWARD INI:-award nih pemberian kak Shiori _la di alamat


3 NAME THAT PEOPLE CALL YOU:-
5 ye

4. THING YOU DONE YESTERDAY:-


5. FIVE WAYS TO BE HAPPY...

6. APA PERASAAN ANDA MENJADI BLOGGER.

7. LAMAN MAYA MANA LEBIH MUDAH DIKENALI FACEBOOK ATAU BLOG. ?

Award Dari Kawan Kawan


ari Shifa Rusli



Dari Nuraisyyah
Dari Colourful Life


Dari MIMI ONLINE

DARi Penulisan Seni



Award Daripada Penulisan Seni Terima Kasih

Award Daripada Kak Shiori LA




Award Daripada MSR @ Blogger Lebanon


Award Daripada Nurrayyshah