Home

Nuff

klik kan ye

Monday, April 28, 2014

Senjata Makan Tuan.. Undi Anwar Undi Amerika? Atau B...

Perghhh!! senjata Makan Tuan.. UNdi Anwar Undi Amerika?



Ni lah dikata "senjata" makan tuan...

Kebodohan orang yang mempertahan kan nampak sangat dah tak terselindung lagi....bila lah nak sedar wahaai macaiiiii.....!!!!
Ni lah dikata "senjata" makan tuan...
Kebodohan orang yang mempertahan kan nampak sangat dah tak terselindung lagi....bila lah nak sedar wahaai macaiiiii.....!!!!
Kiki..Sekarang Kita Lihat Siapa yang Jadi macai Amerika..sambutan dengan karate Merah lagi.nasib baik HARI cuti..Kalau HARI bersekolah..Bertam jam budak budak Sekolah tunggu Barack Obama ..Dekat air port tu...

Monday, April 21, 2014

Ratu Bintang filem porno tergamam lihat aksinya semula

Ratu Bintang filem porno tergamam lihat aksinya semula

Bintang filem porno tergamam lihat aksinya semula

bintang-film-porno-ini-kaget-lihat-adegan-filmnya-9cb0
BINTANG filem lucah seperti yang sedia maklum melakonkan adegan-adegan yang tidak sesuai langsung ditonton oleh penoton di bawah umur . Tapi percayakah anda bahawa ada pelakon-pelakonnya yang langsung tidak pernah menonton aksi mereka di kaca television?
Itulah yang berlaku kepada seorang pelakon filem p00rn00 yang telah melakonkan hampir 103 filem sejak tahun 2008. Coco Velvett, 34 mengaku langsung tidak pernah menonton semula aksinya di kaca television.
Beliau kemudian diundang untuk menonton semula aksi lakonannya dan video di bawah adalah aksi beliau oleh Lee Roy Myers dalam rancangan Look At Me Now.
Coco kelihatan tergamam dengan aksinya, malah ada ketikanya beliau mendakwa seperti mahu termuntah melihatnya.

Tuesday, April 15, 2014

Luahan Dr. Huda Haron: “AirAsia punca ayah saya (Ustaz Haron Din) masuk IJN!” ?

Luahan Dr. Huda Haron: “AirAsia punca ayah saya (Ustaz Haron Din) masuk IJN!” ?

AIR ASIA sangat terkenal dengan tagline “Now Everyone Can Fly”. Tidak dinafikan sejak wujudnya AirAsia, memang ramai yang dapat merasa naik kapal terbang dan ramai juga yang merasa hidden caj yang dikenakan oleh AirAsia.
Baru-baru ini, Ustaz Haron Din dikejarkan ke Institut Jantung Negara (IJN). Najib, sempat meluangkan masa melawat beliau di IJN semalam.
Anak perempuan Ustaz Haron Din, Huda Haron baru-baru ini mendedahkan secara terbuka di Facebook, punca ayahandanya dimasukkan ke IJN.
Luahan_Huda_Haron_AirAsia_Punca_Ayah_Saya_Ustaz_Haron_Din_Masuk_IJN_
Baca Luahan Hati Dr. Huda Haron di bawah:
“Atas tagline ‘now everyone can fly’ maka kita rakyat marhaen merasakan mereka menawarkan khidmat paling murah.
Hakikatnya banyak bayaran tersembunyi untuk orang buta huruf macam saya. Bayaran Bagasi, hot seat .. bla bla bla… letih nak senaraikan.
Hatta khidmat wheelcair pun kena bayaran! RM60.. WOWW! Bayangkan ayahanda saya yang mengidap masaalah jantung yang dinafikan haknya untuk khidmat kerusi roda walaupun kami telah memohon dan merayu khidmat itu terlebih awal.
PENERBANGAN : AOR – KUL. AK6015 9.45pm-10.50pm
Docking punya lah jauh.. Tiada kerusi roda disediakan dan buka benda baru kami dinafikan khidmat tersebut. Dah banyak kali dah. Letih nak senarai semuanya. Penat!! Tiada perikemanusiaan langsung.
Terima Kasih AA, ayah saya terpaksa dikejarkan ke IJN.”