Home

Nuff

klik kan ye

Tuesday, June 24, 2014

Kata tak mampu tapi bergaya!. Wajah Sebenar Imashima Lola , Ibu Kepada Lelaki OKU

Macam Nak Tipu Je. kata tak mampu tapi bergaya!. Wajah Sebenar Imashima Lola , Ibu Kepada Lelaki OKU 

Penipu besar, kata tak mampu tapi bergaya! - Sebelum ini Gossipanas dedahkan 3 keping gambar sebenar ibu kepada lelaki OKU yang dikenali sebagai Imashima Lola menerusi akaun facebook miliknya.

Wanita berkenaan mengeluarkan kenyataan bahawa keadaan hidupnya yang susah dan tidak ada pihak yang sudi menjaga anaknya yang dikategorikan sebagai orang kurang upaya [OKU].


Terbaru, seorang pengguna laman sosial Facebook telah mendedahkan akaun Facebook wanita tersebut dan segalanya terbongkar mengenai kehidupan sebenar wanita tersebut.


Baca Juga: Wajah Sebenar Imashima Lola, Ibu Kepada Lelaki OKU Tersebar!
Gambar pada profile wanita ini jelas sekali menunjukkan yang beliau mampu bergaya dan tidak menunjukkan kedaifan sebenar yang dialaminya. Dalam facebooknya juga kelihatan beberapa keping gambar lelaki OKU berkenaan dalam keadaan yang masih sihat dan terurus, tidak seperti keadaannya yang ditemui baru-baru ini.

Gambar pada profile wanita ini jelas sekali menunjukkan yang beliau mampu bergaya dan tidak menunjukkan kedaifan sebenar yang dialaminya. Dalam facebooknya juga kelihatan beberapa keping gambar lelaki OKU berkenaan dalam keadaan yang masih sihat dan terurus, tidak seperti keadaannya yang ditemui baru-baru ini.





Sebelum ini, lelaki OKU yang dikenali sebagai Muhammad Firdaus Dullah, 15, ditemui dalam keadaan menyayat hati disebuah bilik oleh Imigresen semasa melakukan operasi PATI di Flat Semarak Negeri Sembilan.

Monday, June 2, 2014

Tergamak ka Kita Nak Makan Kicap Nih..Terdapat Seekor Cicak..dalam Botol Kicap

Perghh !!! Tergamak ka Kita Nak Makan Kicap Nih..



Mak ooi..sapa berani makan kicap ni...aku lihat pun nak termuntah..syarikat ni dah kantooi..untuk makluman semua..inilah mungkin pengilang tidak tahu..cuma yang tahu pekerjanya sahaj..wallah hu aklam.