Home

Nuff

klik kan ye

Thursday, September 8, 2011

Trend tiru aksi kelawar mula popular


TREND berdiri dalam keadaan terbalik kini semakin popular di laman perkongsian sosial di Internet.

LONDON – Semakin ramai individu memuat naik gambar mereka di laman rangkaian sosial di Internet dengan melakukan aksi berdiri dalam keadaan terbalik seperti kelawar, lapor sebuah akhbar semalam.

Aksi tersebut kini lebih popular di Internet berbanding trend meniarap seperti papan di pelbagai lokasi.

Banyak laman web memaparkan gambar-gambar yang menunjukkan sejumlah orang berlatih dengan melakukan aksi kelawar itu di rumah dan di beberapa lokasi lain seperti tempat meletak kereta.

Namun, aksi tersebut menerima beberapa kritikan negatif daripada para pengguna Internet yang menyifatkannya sebagai berbahaya.

“Seseorang pasti akan mati kerana melakukan aksi ini,” menurut satu komen di Internet.

Sebelum ini, seorang individu maut akibat terjatuh dari balkoni sebuah bangunan di Australia kerana melakukan aksi meniarap. – Agensi_KOSMO


9 comments:

azwa amani said...

errmm.. dapat ape ek kalau buat macm ni ???

Cik Ct said...

darah turun otak.. bhya kot

RinsyaRyc said...

waa.. Pelik2 manusia sekang...


http://bulatmata.blogspot.com/
BulatMata

Aku Si Pujangga said...

mcm best jek tbalik.. haha...

nuf4u said...

mike..dapat syok je..kalau jatuh..huhu

syiela said...

yg pelik2 la manusia pakat2 nk buat...

thomas said...

Gigi kelawar dia org tak nak tiru?

RinsyaRyc said...

eh? aku ingat gamboni terbalik.. rupa2nya manusia aje yg terbalik ^^


http://bulatmata.blogspot.com/2011/08/fakta-tentang-kentut-mu.html

Kak Long said...

macam2 org nak try ye..mmg la dyorg akan dpt glamer kan tp tkt ada yg maut je..