Home

Nuff

klik kan ye

Wednesday, February 22, 2012

Gadis Hilang pada hari kekasih


NURUL ZAKIAH yang hilang sejak 14 Februari lalu dirayu pulang oleh keluarganya.

KUALA LANGAT – Panahan asmara seorang lelaki Pakistan ke atas kekasihnya yang merupakan seorang pelajar tingkatan lima menyebabkan gadis itu bertindak membelakangkan keluarga apabila dia disyaki melarikan diri selepas cinta mereka mendapat tentangan.

Nurul Zakiah Hidayah Azman, 17, dikatakan hilang pada Hari Kekasih 14 Februari lalu selepas tiga minggu berkenalan dan bercinta dengan lelaki dikenali sebagai Samer Khan, 20-an.

Samer Khan digambarkan sebagai lelaki yang kacak tetapi keluarga Nurul Zakiah hanya mendengar cerita mengenai Samer daripada gadis itu dan tidak pernah menemuinya.

Pertemuan yang tidak dirancang hingga melahirkan bibit-bibit cinta itu berlaku ketika Nurul Zakiah bekerja secara sambilan di sebuah pasar raya manakala Samer pula bekerja di sebuah kedai menjual barang-barang makanan di Pekan Banting di sini. Kedua-dua premis itu terletak berdekatan.

Nurul Zakiah yang bakal menduduki peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) pada tahun ini sebelum kejadian tinggal bersama ibu saudaranya, Norlaila Saad, 43, sejak 12 tahun lalu selepas kematian ibunya.

Mengimbau semula kejadian itu, Norlaila memberitahu, dia menyedari kehilangan pelajar Sekolah Menengah Kebangsaan Bandar Banting dekat sini itu selepas anak saudaranya tidak pulang ke rumahnya di Jalan Masjid, Kanchong Darat setelah tamat waktu belajar.KOSMO...........

5 comments:

Nuff4u said...

kalau dapat pada mat pakisatan abih la...

:: Into The New World :: said...

Lawa orangnya.
Harap dia sedar dan balik ke pangkuan keluarga. Jika dalam kesulitan, harap Allah permudahkan jalannya.

Neesa Technologies Ltd said...

Nice Post..It covers information that is either extremely hard to find, privileged for programmers. Thanks for sharing this information which is useful for all.

php web development

Nelly The Strange said...

lawalah daknya ~

hope dia tak kawen nan mamat tuh !
0,0

orggilacinta said...

muka je cantik..otak tak reti guna.. penat je family besarkan elok2 .. mintak jauhla dr berlaku benda ni kat anak aku dah besar nnt...