Home

Nuff

klik kan ye

Tuesday, June 26, 2012

Ini yang diTakuti oleh gadis : Dinodai dalam tidurHiasan je

KAJANG: Kejadian seorang wanita yang mendakwa menjadi mangsa rogol di rumahnya di Taman Tenaga di sini, Khamis lalu, mencetuskan tanda tanya berikutan berlaku tanpa disedari mangsa yang tidur.
Difahamkan, mangsa yang terjaga kira-kira jam 8 pagi terkejut apabila mendapati dirinya dalam keadaan bogel manakala dada dipenuhi cecair pekat keputihan dipercayai air mani.
Ketua Polis Daerah Kajang, Asisten Komisioner Ab Rashid Ab Wahab berkata, mangsa yang berusia 20-an dikatakan tinggal bersendirian di rumah berkenaan dan tidak bertemu sesiapa malam sebelum kejadian.

“Mangsa sendiri tidak tahu punca ditinggalkan dalam keadaan begitu kerana pada malam kejadian, dia mendakwa terus pulang ke rumah selepas tamat bekerja,” katanya.

Katanya, mangsa memberitahu ketika terjaga, seluruh badannya sakit dan keletihan selain sakit kepala menyebabkannya terus ke klinik berhampiran mendapatkan rawatan. Hmetro

5 comments:

Waalid5035 ™ said...

tido mati ke Ape
huhu

Marchello Elmo said...

Cemano tuh!!!

Yuni Aisyah said...

takotnyer...nie mesti kes lupe kunci tingkp or pintu....bahaya la..huhu

♥ Nana BamBam ♥ said...

seremmm..

ummiarissa said...

macam susah nak caya kejadian sebegini boleh berlaku...kadang2 kalau ikut logik tak kena je...hmm tak tahulah ...sebab tidak pernah terkena sebegini..