Home

Nuff

klik kan ye

Tuesday, February 15, 2011

Aksi spontan juruterbang dalam jet


GAMBAR menunjukkan bentuk jet Typhoon yang dirakamkan jurugambar, Peter Bailey di Cadair Idris,Wales baru-baru ini.

CADAIR IDRIS, Wales - Seorang juruterbang sempat melambaikan tangan ke arah seorang jurugambar semasa dia berada di dalam sebuah jet tempur yang bergerak pada kelajuan 804 kilometer sejam di sini, lapor sebuah akhbar semalam.

Juruterbang itu melambaikan tangannya ke arah jurugambar tersebut, Peter Bailey yang berada kira-kira 91.44 meter dari jet tersebut di kawasan pergunungan Cadair Idris baru-baru ini.

Bailey sempat merakamkan gambar juruterbang Tentera Udara Diraja Britain itu yang duduk di dalam ruang kokpit jet Typhoon berharga £68 juta (RM332 juta).

Semasa gambar itu dirakamkan, jet tersebut melakukan satu latihan ketenteraan. - Agensi

Hebat ye...masih sempat lagi untuk melambai lambai ye..kepada jurugambar

5 comments:

Sesedap Biskot Abang said...

style! da gempak drive sebelah tangan la tu...tu sempat lambai...hehe

Yuni Aisyah said...

dah pro la katekan...

HAW said...

mcm bawa kereta pulak dia.. best ar dia kat atas tu, takde speed limit, polis traffic pun takde

nuf4u said...

terima kasih semua ye

Usman Jambak said...

Salam Ukhuwah....

Berkunjung untuk mencuri ilmu...

Salam
UJ