Home

Nuff

klik kan ye

Sunday, February 13, 2011

Rahsia Untuk Mendapatkan Bufferd Earning..


Salam rakan buat blogger.

Oleh kerana ramai yang nak tahu rahsia untuk mendapatkan be ( bufferd earning ) dari iklan nuffnang. mudah je ikut cara saya..ye..saya pun baru je baru 8 bulan berblogger secara aktif.dulu secara slow slow sahaja...tak secargas seperti hari ini..saya bagi tips mudah je..

1. Kena sabar
2. Rajin Blog Walking
3. Bukan outo BW
4. Tiada Iklan Lain selain dari Iklan Nuffnang
5. Maintain atau kekalkan page view di antara 150 hingga 200 sehari...
6. Semasa bw...cari .blogger yang aktif sahaja..supaya dia boleh mai pada blog kita.
7. Kena rajin update... up date..apa apa aje..la
8. Jangan sombong..ada yang sombong tau.huhu
9. kalau ada yang lain nanti saya tambah..

Nota : mustahak ..jangan masukkan iklan yang selain dari nuffnang, sebab itu pantang mereka..selamat mencuba..hehe...


23 comments:

nelly said...

nelly baru pakai nuff ..
tak faham pun .pendapatan kosong je .hahaha

hampeh tak faham ..

Encik Kamen said...

encik kamen punya pendapatan pulak baru rm0.75 waakakakak...
info yang menarik nie...
kalau bleh,tambahlah lagi tips2 nak dapat duit dari nuffnang ni..heehe

Fyzal said...

benda nuff ni mmg kene berusaha kuat. sama cam bekerja gak. :) by the way thanks for the sharing

nuf4u said...

makaseh ye

nelly
encik kamen
fyzal

semua kena keja kuat

M Y R A said...

HAHAHAA nelly, same lahh kite dapat rm 0.00 jea . tpy dah ltak almost 2 months dah :'(

mamawana said...

Mwana bertahun...2 tahun...ciput jer..sebab setahun tak faham pasal nuff... ni baru nak fehem2.

Nuf4u said...

terima kasih
myra....pelahan lahan la
mamawara; saya tak faham 3 bulan je..lps tu ok la

Sharifah nor said...

kena banyak berblogwalking..kekalkan persahabatan yg baik..agar apabila kita tak buat update..atas sbb2 tertentu..kwn2 masih masuk ke blog kita...(tapi kena tulislah knp kita tak update)..

Tuan-Belog said...

logik ke kalau blog blom smpai 2bln tp blom dpt BE lg walaupun traffic menten >400 sehari?huhu...lame dh tnggu ni....

mrs.sabri said...

iklan churp2 tak pe kan?

nuf4u said...

makasih..

sharifah noor

tuan blog..kena sabar...dia amik masa kadang 2 4 bulan baru dapat

mrs sabri..churp tak pe,,,ye

Yaya said...

huh saya punya Rm 0.00 jek, xfaham pun!

Cik Cammy Lia said...

haha sy pon xtahu ape benda ni.. adoi.tp tgk dh dpt Rm0.50 haha.. xtahu benda pon sbnrnya....

Cik Yana said...

cik Yana ada baca orang cakap kena banyak buat backlink tuk nuffnang dalam entry. Hahaha~

abu luqman said...

makasih yaya..kena bw kuat sikit
cik cammy lai ..rajin kilik sikit ye
cik yana...tak de lah..kena rajin berfolow dan bw..je

siti said...

betul tu..tq org kampung dgn tips2 ringkas tapi padat dgn info....agak2 org kampun da dapt bape B/E ya..hehehe

syufaa said...

btol2!! jgn auto bw..pastu jgn kedekut nk bw..hehe..maintainnn~ :DD

nur syahirah said...

wow , tips yang berguna :)

nuf4u said...

tq

siti : ada la sikit sikit
syufa : betul tu
Nur syahirah : makasih ye

CikNiza said...

wahhh..tips yg bagus..hehe :)

nurHeart said...

noted..! ;))

Dhia Delisha said...

good info! :)

nuf4u said...

terima kasih semua ye