Home

Nuff

klik kan ye

Saturday, February 19, 2011

Teknik Nak Follower Banyak Ye....

Lakaran tapak follower apabila kita follow diri kita sendiri..mudahkan..kalau kita tak follow diri kita sendiri..maka payahlah orang lain nak follow kan...

Salam untuk rakan Blogger..

Saja nak buat n3 ni..nak tunjuk cara cara,,nak ramaikan follower, saya bukanlah pandai sangat..tapi ada yang minta , macam mana saya boleh dapat follower sampai seribu lebih tak sampai setahun pun.
Mudah je..mula mula kita kena follow blog kita semdiri..baru kita boleh follow orang lain..sebab pa ye..lihat di gambar bawah.



ini adalah gambaran follower saya...yang di follow oleh cik adik/kakak/abe kite ye..terima kasih lah..selamat mencuba ye...kalau rakan blogger tak tinggal kan ..jejak pada c box anda..kita boleh klik pada link dia ..mudahkan..selamat mencuba........

18 comments:

FurBall said...

wah...gambar ku ad!!!

nelly said...

nice tips

nuf4u said...

terima kasih semua ye..

Mr.Hac said...

Mr.Hac dah buat lama dah benda ni, tapi Mr.Hac sendiri tak faham kenapa kena buat..:P

Boleh tolong terangkan?

Cekodok said...

gua langsung tak paham apa yang nak disampaikan.. terang kat gua beb.. reply kat blog gua

nadiah daud said...

hehe. x paham. terangkan peliss.... thanks.

Adinda Amy Sensei said...

waahhhh ramainya follower awak...tahniah...

husna yg suka pada muzik said...

wahahaha...nmpk gmbr saya..hehehe...

IeDa said...

xpaham lor..

~~su manje~~~ said...

Salam...
Sumanje singgah ptg AHAD
Blog Poem ~~~SuManje

Oh Ya...jemput singgah ke Blog sumanje yang baru...
TERIMA KASIH dari su sudi singgah..
Happy Blogging...
~~SuManje...~~

~~su manje~~~ said...

Thanks sudi follow sumanje su dah klik youtsay tu,,,,banyaknya sekali kluar em...sampai jem lp su dibuatnya..

adoi..

nuf4u said...

salam..mudah je nak paham
1.kita klik ..jadi follower kita.
2.Kalau kita folow orang..lupa nak tinggal jejak ..blogger lain boleh klik gambar kia..
3. sebab gambar kita ada..link blog kita.
4.. kena rajin follow la..ye

[sutera kasih] said...

owh mcm tu..nice2 tp bila kita follow blog sndiri, ada plak yg ckp prasan blog bgus sgt or skdr nk menambah follower huhu

NORLIDA RAMLI said...

salam..wah..bestnya..banyaknya follower dia..hehee..
tp bg pndapat saya la..bagus kalo ada follower ramai ni..dapat memeriahkan lagi dunia blogging ni..support each other =)

lin blogger . said...

hey sumew . jgan lpew follow me at my blogger oukay .. http://cheritaatysaia.blogspot.com . thanx (:

dyanzakhi said...

follower sy xramai pn.. =(

Maizan Kamilan said...

jangan lupa follow saya juga
http://maizanhandmade.blogspot.com/

miss jijie said...

tinggal jejak. n tenQ for then info
=)
aqustiqaloqa.blogspot.com