Home

Nuff

klik kan ye

Wednesday, June 1, 2011

Saya gantung anjing saya - ha, ha'


SEORANG remaja, Kamil Hric dari Slovakia menyiarkan gambarnya menggantung anjing peliharaannya di laman sosial Facebook.

Tiada Sifat belas kasihan kepada binatang

POPRAD, Slovakia - Seorang remaja lelaki berusia 17 tahun merakam aksi dia menggantung anjing peliharaannya dan menyiarkan gambar-gambar tersebut di laman jaringan sosial Facebook, lapor sebuah akhbar semalam.

Remaja berkenaan, Kamil Hric menulis di akaun Facebooknya: "Saya telah membunuh anjing saya - ha, ha."

Gambar tersebut menunjukkan anjing berkenaan cuba meronta semasa ia digantung di ampaian, manakala Hric melihat kejadian itu sambil ketawa.

Hric yang berasal dari Poprad ditangkap selepas beberapa orang pengguna Facebook memaklumkan kejadian itu kepada polis. Hric dilaporkan memberitahu pendakwaraya: "Apa masalahnya? Ia cuma seekor anjing. Saya membunuhnya untuk berseronok." - Agensi

9 comments:

NURUL AINI NORAZMAN said...

demm,.asal kejam sgt,.bodh je statement dia,.anjing pun ada perasaan jgk kan,.

Freaky said...

aaahhh geram betol tengok manusia buat kejam dengan binatang... x de otak tol

Mengenali Cara Pasangan Anda Makan

cik pha said...

kejam! nak berseronok byak lagi leh dibuat

Daniela said...

sedihnya...dia ingat anjing tu mainan ke...ia makhluk Tuhan...

nuf4u said...

itlah orang putih..tak tahu tentu arah hidup ni

NUR AIN AZMAN said...

ish3. xpatut lah.
bia pun dia binatang, tp dy juga ciptaanNYA.

btw, have a nice day
:)

Bo the Nerd said...

Sadis betul. Ada saskit mental kot budak tu.

www.boisanerd.blogspot.com

Zue Zoey said...

kejam gyler! tak suke keganasan pada binatang!!

Blogger said...

Are you looking for free Twitter Re-tweets?
Did you know you can get them ON AUTO-PILOT & TOTALLY FREE by using Like 4 Like?