Home

Nuff

klik kan ye

Thursday, January 27, 2011

Terima Kasih Follower ke 1000


Terlebih dahulu saya mengucapkan ribuan terima kasih kepada follower saya Sweet N Pretty..yang telah sudi follow saya untuk follower ke 1000..

Ini serba sedikit Blogger Profile beliau :

Intan Suraya Mohd Shafie

About Me

A virtual kiosk offering sweet n pretty home deco items, clothes n accessories. Anything that's sweet n pretty we'll bring it to you.


Rakan blogger yang belum follow boleh lah ke blog http://sweetnprettykiosk.blogspot.com/ untuk follow dia...semoga anda terus berjaya dalam arena berblogger..

13 comments:

blog-tips-kurus said...

Tahniah!
ramainyeeeeeeeee:)

Zaiya said...

tahniah!!!

Rozuan Ismail said...

1000!!wah!! salute la kan..wan pon baru je 500 lebih..huhu

Rozuan Ismail said...

1000!!wah!! salute la kan..wan pon baru je 500 lebih..huhu

Rozuan Ismail said...

1000!!wah!! salute la kan..wan pon baru je 500 lebih..huhu

ummiarissa said...

ha ha ha saya kurang satu 0 je..saya baru je 100...ramainya...

aNnE said...

tahniah;)

Sweet N Pretty said...

Assalamualaikum

Terima kasih orang kampung buat special n3 utk follower ke-1000 :)
Juga terima kasih atas doanya.
Moga kita sama2 sukses ya.

Nuf4u said...

terima kasih kepada semua yang ucapkan tahniah..semoga kau orang pun macam ni juga ye...

Si DauN CeRi said...

tahniah.. dah seribu lebih dah follower die..

Si DauN CeRi said...

tahniah.. dah seribu lebih dah follower die..

Nuff4u said...

makasih si daun eri

LadyBird said...

tahniah2.. :D